Butikker i butikken

Børsten og kosten

Hos os, Børsten & Kosten, får du de bedste og mest bæredygtige børster og koste. Alt er håndlavet med naturprodukter i bedste kvalitet. Børstenbindermesteren fremstiller personligt hvert produkt og der kæles for hver detalje.

Besøg butikkens hjemmeside

Pil og Vin

Fra Pil og Vin kan du købe lækre håndlavede produkter i pileflet. Der er alt fra Fuglefoderbrætter, kurve, lurendrejere, pynteting og serveringsbakker.

TrylleGarnet

TrylleGarnet er en nyopstartet virksomhed, der sælger økologisk og bæredygtigt garn i flere forskellige kvaliteter. Strikkepinde, hæklenåle og andet tilbehør til strik, kan også findes på hylderne. Det garn du finder hos os er af bedste kvalitet og er enten produceret 100% økologisk eller under bedst mulige forhold for både dyr, mennesker og miljø. Har du brug for hjælp til dit håndarbejde er Lene klar med en hjælpende hånd. TrylleGarnet holder i samarbejde med Butik ØkoLiv, håndarbejdsaftener ca 1 gang hver måned.

Besøg butikkens hjemmeside

Den Sunde Butik

I Den Sunde Butik vil vi gerne være med til at fremme sund kost og brug af produkter, der ikke belaster miljøet unødigt. Vi lægger derfor vægt på, at varerne er økologiske, bæredygtige og har høj kvalitet.

Fra Den Sunde Butik kan du blandt andet købe:

• Mel- og kornprodukter 

• Frø, kerner, bønner mv.

• Krydderier og olie

• Biologisk nedbrydelige rengøringsmidler og sæber

• Undertøj og tøj lavet af bambus

• Te, chokolade og snacks

Er der noget, du savner, eller har du spørgsmål til vores varer, så skriv til info@densundebutik.dk.


Den Sunde Butik forhandler også andre helsekostprodukter på www.densundebutik.dk.  

Besøg butikkens hjemmeside

Your Yoga Shop

Your Yoga Shop sælger økologisk & miljøvenligt tøj til yoga og fritid samt udstyr til alle yoga stilarter.

Naturlige & miljøvenlige materialer behøver ikke være kedelige. Vi har et bredt udvalg af smart, behageligt tøj & udstyr i flotte farver.

Vi udvælger sortimentet med fokus på økologi - kvalitet - naturlige materialer - lang holdbarhed - bæredygtighed - kort sagt: med omtanke for både dig og miljøet. 

Vi brænder for at kunne tilbyde alt det, som du skal bruge til meditation og yoga på så bæredygtig måde som muligt og i et bredt sortiment, så du kun behøver handle ét sted.

Besøg butikkens hjemmeside

WUM

WUM sælger bæredygtige danskproducerede lamper i Butik Økoliv. De er fra designvirksomheden WUM, der holder til i Roskilde. Lampeproduktionen foregår her på Sjælland i samarbejde udvalgte håndværksvirksomheder. Modellerne i butikken er af genanvendeligt stål fra Sverige og PEFC-certificeret træ fra Kong Frederik den 7. stiftelse - skovdistriktet i Jægerspris. Der er utrolig mange farver at vælge imellem. Farvelægningen af stålskærmene sker ved pulverlakering, der er den mest miljøvenlige form for maling af metalprodukter. Det foregår lige ude i Greve, så det kan vist ikke blive mere lokalt. 

Besøg butikkens hjemmeside