Om os

Hvem står bag butikken?
Det er Anja, der står bag butikken. Anja har en baggrund som fysioterapeut, men har altid haft stor interesse for økologi og bæredygtighed. Formålet med at åbne butikken var, at gøre det let for kunderne at vælge økologiske og bæredygtige alternativer. Butikken rummer varer fra 8 forskellige økologiske eller bæredygtige internetbutikker. Vores fokus er økologi og bæredygtighed, desuden er vi optaget af, at vores leverandører sikrer en ordentlig proces omkring produktionen af varerne, fairtrade og CO2 neutralitet.

Hvilken type varer og evt. services tilbyder vi?
Vores varesortiment er bredt, vi har alt fra mel, korn og krydderier fra Aurion og Biogan, hudpleje fra Rudolph Care og Weleda, dansk designede lamper fra WUM, garn fra BC-garn, GOTS certificeret yogaudstyr fra The Spirit of Om og fra B-light, affaldssorteringssystem fra Sort-it samt produkter til baby fra Hevea og økologisk modellervoks fra Ailefo fra Bornholm.Hvis kunderne har specifikke ønsker fx ift. mel, te, krydderier og korn, og det er varer vi kan skaffe, tilbyder vi kunderne at bestille varerne hjem.


Der er stor fokus på økologi og bæredygtighed blandt vores kunder, og mange ønsker alternativer til plastik. Kunderne efterspørger ofte bæredygtige alternativer til husholdningen fx madpapir af bi-voks, genanvendelige rondeller eller genanvendelige kaffe og te-filtre. Desuden kommer der mange kunder, der vælger at leve glutenfrit eller vegansk og derfor efterspørger specifikke madvarer, der matcher deres behov.


Vi har rigtig mange gode brands og kvalitetsvarer i butikken og mange af varerne bliver produceret i Danmark.
Da det er super vigtigt, at vi passer godt på vore børn er jeg specielt glad for, at vi har både hudpleje, grød, tøj og sutter til de helt små. Vores produkter fra fx Weleda, Rudolph Care, Boody, Little Savage, Hevea, Aurion, rengørings- og vaskemidler fra Sonett og Ullrich Natürlich sikrer vores børn en hverdag fri for kemi. 


Læs mere om den enkelte butik under Butikker.